Glasweefselbehang


Waarom zou ik voor glasweefselbehang kiezen?

Glasweefselbehang wordt vaak gebruikt in nieuwbouw en oudere woningen. Bij de nieuwbouw woningen worden de wanden vaak behang klaar opgeleverd. ideaal voor glasweefselbehang. Zeker de eerste jaren gaat de nieuwbouw woning werken ( uitzetten, krimpen ). Waardoor er scheuren kunnen ontstaan. De scheuren die zouden kunnen ontstaan zullen achter het glasweefselbehang gaan zitten en in principe niet zichtbaar zijn. Glasweefselbehang is ook geschikt om beschadigde muren te versterken. Zoals gezegd is glasweefselbehang van materiaal gemaakt wat erg dun en sterk is. Wat het ideaal maakt om over een beschadigde muur heen te plakken en zo sterker te maken. Het glasweefselbehang geeft een mooi eindresultaat, zeker met de verschillende beschikbare structuren of natuurlijk helemaal glad, maar wanneer je meer kleur wilt is het ook gemakkelijk om overheen te verven of te behangen. Je kunt het helemaal naar je eigen wensen af laten werken voor een persoonlijke sfeer. Hiernaast is het mogelijk om een geluiddempende soort te kiezen. Dit glasweefselbehang is wel wat dikker, maar kan geluid daarentegen goed tegenhouden. Een ander voordeel is dat glasweefselbehang heel slecht brandt en daardoor veiliger is dan normaal behang. Dit glasweefselbehang heeft, kort gezegd, eigen specifieke kenmerken die wel of niet kunnen aansluiten bij je eigen situatie. Samen met B Mijts schilderwerken kun je gemakkelijk overleggen en ontdekken of het iets voor jou kan zijn.

Wat is glasweefselbehang?

Glasweefselbehang is in 2000 opgekomen en sindsdien zeer populair geworden. In plaats van normaal behang waar papier voor wordt gebruikt, worden er bij dit behang hele fijne glasvezels gebruikt. Deze vezels worden met elkaar verweven en net zo lang geperst totdat en een zeer fijn en heel sterk gaas ontstaat wat we glasweefselbehang noemen. Sommigen noemen het ook wel glasvezelbehang. Het glasweefselbehang is erg dun, maar kan ook verdikt worden zodat er structuren kunnen worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een helemaal glad, visgraat structuur, een zigzag patroon enzovoorts. Op deze manier krijg je een zeer fijn en sterk glasweefselbehang dat ook structuur kan hebben. Glasweefselbehang is alleen maar in het wit te verkrijgen, maar je kunt er gemakkelijk overheen schilderen. Zo kun je het helemaal laten maken zoals u dat wilt.

Wat kan B Mijts schilderwerken voor mij betekenen?

Glasweefselbehang kan precies datgene zijn wat goed is voor uw huis. Het is echter wel belangrijk dat dit gelijk goed wordt gedaan, door onze lijm machines en vakmanschap bent u verzekert van goed resultaat zonder zorgen. Samen ga je uitgebreid overleggen wat de opties zijn en jullie maken hiervoor heldere afspraken. Er wordt altijd schoon gewerkt en eerlijke prijzen worden gehanteerd. Wanneer je glasweefselbehang in uw woning wilt hebben of wilt laten schilderen, dan zit u bij B Mijts schilderwerken altijd goed.

 

Opdrachten met Glasweefselbehang.